Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Column Henri Boers: Daar gaan we weer!

Het laatste kwartaal van het jaar is steevast het drukste kwartaal. Hoe prettig is het dan om die af te kunnen trappen met een van de leukste evenementen die onze regio rijk is: de Military.

De Military is veruit het meest Twentse event dat er is. Paardensport op hoog niveau met een geweldige sfeer, midden in ons Twentse landschap. Zoiets trekt elk jaar opnieuw hordes mensen naar onze regio. Dat leverde vorig jaar wel wat probleempjes op voor de bereikbaarheid. Toegegeven, de locatie was gewijzigd en er viel behoorlijk wat regen. Dat hielp niet mee. Maar bereikbaarheid en Twente zijn sowieso wel een dingetje. Met enige regelmaat staat het verkeer muurvast op de A1.

Ik wacht al jaren op uitbreiding van de A1. Wat mij betreft maken we er gelijk een achtbaansweg van. Goed voor de economie en beter voor het milieu (want: minder stilstaande ronkende motoren). Een betere ontsluiting van Twente draagt bovendien bij aan haar populariteit als leefgebied en betekent een stijging van de huizenprijzen. Wat dat betreft staat een snelle treinverbinding ook op mijn wensenlijstje.

Ondertussen combineren Tukkers hun ambities moeiteloos met ontspanning. Er heerst hier een uitstekende work life balance. Dat weten ze bij de Military ook. De organisatie presenteert het event als ‘een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure’. Het had de slogan voor Twente kunnen zijn. Ik zie het ook terug in mijn eigen bedrijf. Elke dag weer het maximale uit jezelf halen, ondernemers en vastgoed op de juiste manier en het juiste moment met elkaar verbinden en dat alles met een flinke dosis plezier. 

Ik ben ervan overtuigd dat die combinatie ten grondslag ligt aan de flinke groei die wij doormaken. We gaan dit jaar zelfs voor de derde achtereenvolgende keer de FD Gazellen Award winnen. Een geweldige prestatie van ons team waar ik erg trots op ben. Het betekent ook dat we gaan verhuizen naar een groter pand en dat we onze website gaan vernieuwen. En zo maken we dit drukste kwartaal van het jaar nog een beetje drukker. Enerverende weken waar ik met veel enthousiasme naar uitkijk. Maar: first things first. Dus laten we snel aftrappen met de Military. Met gezellige mensen en met een bokbiertje in de hand. Ik wens iedereen veel plezier!