Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Never waste a good crisis

In de afgelopen maanden werden we opgeschrikt door de coronapandemie. Een gebeurtenis die totaal onverwacht de wereld tot stilstand bracht. Los van alle negatieve gevolgen daarvan voor mens en economie, gaf de coronacrisis ons ook een kans. In een tijd waarin normaal gesproken alles en iedereen maar doorrent en doordraait was er ineens ruimte voor bezinning.

Een goed moment om te kijken naar de ontwikkelingen in de branche en naar mogelijkheden om daar als ondernemer op in te spelen. Want innoveren is en blijft een must voor elke ondernemer, maar wanneer het loopt zoals het loopt, wordt dat nog wel eens vergeten.

In de vastgoedsector zijn volop innovaties gaande. Hierin spelen de beste data een belangrijke rol. Sommigen beweren dat geavanceerde data-analisten op termijn zelfs het werk van vastgoed taxateurs zullen vervangen. Zo ver ben ik nog niet, maar duidelijk is wel dat de werkwijze van de vastgoedadviseur anders wordt. Zelf geloof ik heilig in een combinatie van beide professionals. Daarin levert de data-expert de juiste data aan en weet de vastgoedprofessional die data in de juiste context te plaatsen. Zo krijgt de klant het beste advies. Werken met de beste data maakt de taak van een vastgoedprofessional bovendien sneller en leuker. In een tijd waarin we niet langer willen wachten dan strikt noodzakelijk, is het belangrijk om op korte termijn het beste advies te kunnen geven. Met de juiste, beste data kan dat.

Bij Boers & Lem hebben we deze crisis benut door onze processen eens tegen het licht te houden. Waar kunnen wij verbeteren? En hoe kunnen we de innovaties in onze sector het beste implementeren in onze bedrijfsprocessen? 

En zo kan een crisis – juist een crisis – het startschot zijn voor wat moois, nieuws en spannends. Nu langzaam de economie weer van slot gaat, zijn we er weer helemaal klaar voor. U ook?

Henri Boers

Benieuwd hoe wij jou met onze beste data kunnen helpen? Bel ons voor een vrijblijvend advies op 053-433 55 77 | 0546-74 00 00 of stuur een mail naar info@boersenlem.nl.

Bron: TOM Magazine juni 2020