Edisonstraat 6 in Almelo verhuurd… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Edisonstraat 6 in Almelo verhuurd aan composiet specialist

VERHUURD | Onderneming CompoWorkx heeft per 1 juli jl. een langjarige huurovereenkomst getekend voor de representatieve bedrijfsruimte van circa 1.435 m² op bedrijventerrein ‘Bornsestraat’.

De bedrijfsruimte aan de Edisonstraat in Almelo beschikt over een bedrijfsruimte met kantoorruimte en entresol. Rondom is een - grotendeels omheind en bestraat - buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid.

Specialist in composiet
De nieuwe huurder van het pand is CompoWorkx. Een jonge onderneming die in 2017 is opgericht. Ondanks de jonge leeftijd hebben zij meer dan 30 jaar ervaring in huis.

De medewerkers van de composiet specialist hebben samen (inter)nationale en jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van allerlei soorten composiet producten. Het bedrijf heeft vooral veel ervaring in windenergie.

Door een groeiende vraag had de onderneming behoefte aan een grotere productieruimte. De bedrijfsruimte aan de Edisonstraat biedt CompoWorkx voldoende mogelijkheden voor uitbreiding in de toekomst. 

Wij wensen CompoWorkx veel succes met hun nieuwe locatie in Almelo!

Boers & Lem bedrijfsmakelaars Almelo mocht namens de eigenaar de verhuur van dit bedrijfspand begeleiden.

Advies en informatie
Ben je opzoek naar bedrijfsruimte Almelo en omstreken? Bekijk dan eens ons aanbod of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies. Tel: 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.