Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Ontwikkelingen omtrent coronavirus

Boers & Lem stelt de veiligheid van haar klanten, partners en medewerkers voorop. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zullen, gedurende de periode waarin maatregelen noodzakelijk zijn, onze medewerkers vanaf 16 maart zoveel mogelijk thuis werken.

Op 15 maart heeft de overheid aanvullende maatregelen genomen. Maatregelen die (verregaande) gevolgen hebben voor Nederland. Ondanks deze ontwikkelingen kunnen wij ons werk zo goed mogelijk vanaf huis voortzetten. 

Wat betekent dit voor jou?

  • Ons kantoor is op de normale tijden geopend, maar er is een beperkt aantal collega’s aanwezig.
  • Wij zijn goed bereikbaar per telefoon en e-mail. 
  • Overleggen en afspraken die fysiek zouden plaatsvinden en die geen directe noodzaak hebben, zullen wij bij voorkeur telefonisch opvolgen.
  • Inspecties, bezichtigingen, onderhandelingen, opdrachten tot dienstverleningen etc. gaan fysiek door. Wél nemen we daarbij de maatregelen van de Rijksoverheid in acht. We begroeten jou deze periode met een glimlach, we blijven op anderhalve meter afstand van elkaar en als jij of één van onze medewerkers klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan zullen wij daarop anticiperen.

Laten we (blijven) denken in oplossingen, de focus op de toekomst houden en elkaar bijstaan waar mogelijk. 

Wij hopen je hiermee, voor nu, voldoende te hebben geïnformeerd. Als er nog vragen zijn, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende tijd.

Team Boers & Lem