De Beren nieuwe huurder Het… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

De Beren nieuwe huurder Het Postkantoor in Enschede

Onlangs heeft restaurant De Beren de komst naar Enschede bevestigd. Hierbij heeft het voormalige postkantoor weer een belangrijke stap gezet richting de transformatie van dit pand.

In 1984 opende De Beren haar eerste restaurant in Rotterdam en inmiddels is De Beren een bekend gezicht in heel Nederland met meer dan 50 vestigingen. Bij De Beren restaurants kun je genieten van de heerlijkste vlees‐ en visgerechten van de houtskoolgrill. De groei die De Beren doormaakt is niet alleen te danken aan het gezellige karakter van de vestigingen en de uitstekende service, maar ook aan de kwaliteit en versheid van de producten waar ze ieder dag met plezier mee werken.

Volgens de meest recente planning zal de verbouwing van het voormalige postkantoor eind dit jaar starten en zal De Beren eind volgend jaar, tegelijk met de bioscoop, haar deuren voor publiek openen. 

Voor de verhuur is momenteel circa 2.129 m² beschikbaar verdeeld over verschillende ruimten. Op de begane grond (zijde Kuipersdijk) is nog een mooie horeca/retailruimte te huur met buiten terras. Voor kantoorruimte zijn er op de 1e verdieping 626 m², 2e verdieping 523 m² en 309 m² en op de 3e verdieping 671 m² beschikbaar.

Wilt u meer informatie, de beschikbare meters bezichtigen of heeft u andere vragen, neemt u dan contact met ons op.