Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

De Sporthal opent 20 januari haar deuren in Almelo

Vanaf 20 januari 2020 start De Sporthal in de representatieve bedrijfsruimte aan de Windmolen 14a. Een mooie ruimte op een absolute zichtlocatie tegenover het Heracles Stadion in Almelo.

Het pand met bedrijfs- en kantoorruimte maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw en is circa 300 m2 groot. De locatie is uitstekend bereikbaar door de goede ligging direct aan de rondweg Weezebeeksingel en Nijreessingel. Daarnaast is de A35 op slechts enkele autominuten afstand.

De Sporthal is opgericht door Thijs Blikmans. Na een verbouwing gaat De Sporthal vanaf 20 januari diverse lessen aanbieden waaronder personal training, groepslessen en bedrijfstrainingen. Maar ook voor voedingsadvies kun je straks bij De Sporthal terecht. 

Wij wensen Thijs en zijn team veel succes met De Sporthal!

Boers & Lem heeft de verhuur van deze ruimte namens de eigenaar mogen begeleiden.

Heeft u ook interesse in een bedrijfsruimte? Bekijk dan ons aanbod op de website of neem gerust contact met ons op via 053-433 5577 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.