DifferIT verhuist naar duurzaam… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

DifferIT verhuist naar duurzaam kantoorpand in Hengelo

VERHUURD | Het Enschedese DifferIT verhuist medio oktober naar de moderne kantoortoren aan de Expolaan 50 op het Expo Business Parc in Hengelo naast de A1.

Met de verhuizing naar de 9e verdieping van de kantoortoren, verruilt DifferIT Enschede voor Hengelo. De nieuwe kantoorruimte heeft een oppervlakte van bijna 300 m2 en biedt volop mogelijkheden om de groei van DifferIT te ondersteunen.

Het 12 verdiepingen tellende kantoorpand kijkt prachtig uit over Hengelo en Borne. Het pand is gunstig gelegen naast de A1 en dichtbij de op- en afrit richting Oldenzaal en Deventer. Het bedrijventerrein Plein Westermaat ligt tegenover.

DifferIT – Officieel AFAS software partner, doet het anders als het gaat om IT. Dit doen zij door het maximale uit bestaande software te halen. Het softwarepakket AFAS heeft oneindig veel mogelijkheden en daar valt voor organisaties vaak veel meer uit te halen. DifferIT weet hoe ze organisaties optimaal kunnen laten profiteren van AFAS software, maar ook hoe ze het pakket succesvol kunnen integreren in branche specifieke softwarepakketten.

Oprichter Tarik El Hamdaoui vindt een gezonde en duurzame werkomgeving belangrijk voor zijn medewerkers. Ze zijn niet voor niets uitgeroepen door TOM Magazine tot fitste bedrijf van Twente.

Vitaliteit is een belangrijk onderdeel voor DifferIT. Een deel van de totale salariskosten wordt besteed aan sporten en gezondheid. Tarik El Hamdaoui zegt daarover “Dat vind ik belangrijk, want sporten heeft te maken met doorzettingsvermogen en tegenslagen positief kunnen benaderen. Daarom geven we veel aandacht aan vitaliteit, we sporten samen en we organiseren leuke activiteiten zoals clinics.”

Wij wensen Tarik en zijn team veel succes in Hengelo!

Boers & Lem Enschede heeft deze transactie in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield mogen begeleiden.

Zoek je ook een nieuwe kantoorruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met onze vastgoedspecialisten op 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.