Ditt Officemakers koopt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Ditt Officemakers koopt schitterende kantoorvilla in Almelo

Ditt Officemakers heeft de karakteristieke en rijksmonumentale kantoorvilla aan de Wierdensestraat 40 in Almelo gekocht. Het geheel gerenoveerde kantoorpand ligt op een unieke zichtlocatie en heeft een totale oppervlakte van circa 775 m².

Ditt is ruim 15 jaar actief in kantoorinrichting. Vanuit hun kantoor in Albergen en de twee vestigingen in Amsterdam hebben zij zich ontwikkeld tot een ervaren projectpartner met landelijke dekking. Tevens hebben zij projecten in België en Duitsland. Ditt combineert kantoorinrichting met interieurarchitectuur en de ontwikkelingen van nieuwe concepten voor kantoorgebouwen. Hierbij ontzorgen zij de opdrachtgever door van start tot afronding alle taken uit handen te nemen.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.