Epartment nieuwe huurder… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Epartment nieuwe huurder kantoorpand ‘Borgman’ Hengelo

VERHUURD | Epartment huurt circa 325 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping in het kantoorgebouw ‘De Borgman’ aan het Prins Bernhardplantsoen 102 in Hengelo.

Epartment heeft per 1 september 2022 j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte van circa 325 m2. De eerste verdieping was een lege ruimte, maar is inmiddels compleet gemoderniseerd tot een trendy, turnkey kantoor.

E-commerce
Het e-commerce bedrijf Epartment uit Rijssen is specialist in de creatie & realisatie van webshops en B2B portals. Dat doen zij met een ervaren team van webwinkel experts.

Door fusie naar Hengelo
Epartment is onlangs gefuseerd met Exxtra, een fullservice internetbureau uit Enschede. Door de fusie waren de bedrijven op zoek naar een locatie vanwaar ze samen verder kunnen groeien. Daarnaast moest de nieuwe plek goed bereikbaar zijn voor alle medewerkers van beide bedrijven. Zodoende kwamen ze uit bij het kantoorgebouw aan het Prins Bernhardplantsoen 102 in Hengelo.

Turnkey kantoor
De eerste verdieping van het kantoorgebouw was een casco bedrijfsruimte, maar is deze zomer verbouwd tot een prachtige, moderne kantoorruimte met een kantoortuin, directiekantoren, lunchruimte en een spreekkamer.

Lees verder onder de foto's.

Locatie
De kantoorvilla ligt naast het NS- en busstation van Hengelo en kijkt prachtig uit over het naastgelegen Prins Bernhard plantsoen. Het winkelgebied van Hengelo is op loopafstand.

Wij wensen Epartment een succesvolle toekomst in Hengelo!

Boers & Lem bedrijfsmakelaars heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar kantoorruimte in Hengelo? Bekijk ons aanbod of neem contact op met onze vastgoedadviseurs voor een vrijblijvend advies.

Tel: 053-433 55 77
Email: info@boersenlem.nl