Eurol betrekt tijdelijk… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Eurol betrekt tijdelijk kantoorruimte Darwin 20 in Almelo

VERHUURD | Eurol verhuist tijdelijk van Nijverdal naar het kantoorpand aan Darwin 20 in Almelo. Per 1 mei 2022 huurt het bedrijf circa 450 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping van Emergo Vastgoed B.V..

Eurol 
Al meer dan 40 jaar is Eurol de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. De producent levert het hoogwaardige assortiment inmiddels aan meer dan 80 landen.

Eurol bedient uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, scheepvaart en industrie.

Nieuwbouw XL Businesspark
Op het XL-Businesspark betrekt bouwt Eurol een nieuw logistiek centrum. Algemeen Directeur Martijn Pfeiffer zette in maart 2020 de eerste schop in de grond en symboliseerde daarmee de aftrap van de bouw.

Het nieuwe logistiek centrum heeft een totaal vloeroppervlak van ruim 12.500 m2 en ligt naast de containerterminal en vlakbij de snelweg A35.

Tijdelijke locatie
Per 1 mei a.s. verhuist een deel van de kantoren uit Nijverdal tijdelijk naar Darwin 20 op het XL-Businesspark in Almelo, dichtbij het nieuwe logistieke centrum. Het hoogwaardige turn-key bedrijfspand aan Darwin 20 is perfect gelegen t.o.v. de nieuwbouw, dat naar verwachting aan het einde van dit jaar is afgerond. Eurol zal de kantoren op de tweede verdieping tijdelijk gebruiken totdat de nieuwbouw klaar is.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking en wensen Eurol veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Almelo trad in deze transactie op namens de verhuurder.

Advies en informatie
Op zoek naar kantoorruimte in Almelo? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kantoorruimte verhuren
Wil je ook met succes een kantoorruimte verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Bron: Eurol

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.