EventCoffee koopt kantoorruimte in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

EventCoffee koopt kantoorruimte in Vriezenveen

De representatieve en professionele kantoorruimte gelegen aan de rand van bedrijventerrein “Weitzelpoort” in Vriezenveen is verkocht aan EventCoffee. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 615 m².

De kantoorruimte aan de Nijverheidsweg 27 is voorzien van een mooie vergaderruimte, is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Vanuit de kantoren is er een prachtig uitzicht over kanaal Almelo de Haandrik. 

Vanwege groei was EventCoffee op zoek naar een nieuwe kantoorruimte. EventCoffee is een bedrijf gespecialiseerd in koffie en aanverwante artikelen voor zowel zakelijk als particulier gebruik op iedere locatie. Het bedrijf komt voort uit de gedreven, gastvrije horeca-familie Winkel.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper. 

Heeft u ook interesse om een kantoorruimte te kopen of te huren? Bekijk dan voor meer informatie het aanbod onze website of neem contact met ons op via tel. 053-4335577 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.