Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Floris Temmink behaald diploma Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed

Met trots kunnen we u mededelen dat onze collega Floris Temmink geslaagd is voor zijn examen Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed. Door het behalen van dit diploma staat hij ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Een Register - Taxateur houdt kennis en vaardigheden op peil met Permanente Educatie en is daarom een betrouwbare deskundige op het gebied van Vastgoed taxeren.

Tevens sluit Floris zich aan als lid bij de NVM! De NVM is, met ruim 4.200 makelaars en taxateurs aangesloten, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.