Foto Village wil Nederland en… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Foto Village wil Nederland en Duitsland veroveren

VERHUURD | In september opent de speciaalzaak Foto Village haar deuren aan het Raadhuisplein 6 in Losser. Het prachtige pand, ook wel ‘Het Froenshuis’ genoemd, ligt in het centrum van Losser. Het beschikt over een kantoor- en winkelruimte met een oppervlakte van circa 160 m2.

In het pand vind je nog veel authentieke elementen terug, wat het tot een uniek object maakt. Precies datgene waar de ondernemers Robin ten Cate en Alex Wächtler naar op zoek waren voor hun nieuwe bedrijf Foto Village.

Fotogeniek bedrijfspand
Het bedrijf Foto Village is dit jaar door de twee ondernemers opgericht. De winkel richt zich op gespecialiseerde camera's, lenzen en statieven, maar ook op verrekijkers en op maat gemaakte sets voor beroepsfotografen en de échte liefhebbers.

Naast de winkel willen zij ook fotografie workshops aanbieden, waarvoor bekende fotografen uit de regio zijn benaderd.

Wow factor
De compagnons zochten een onderscheidend en fotogeniek pand dat de wow factor heeft en bij de uitstraling van het bedrijf zou passen. Wanneer klanten interesse hebben in bepaalde apparatuur kunnen zij dat direct testen in het authentieke pand, op het prachtige plein van Losser of in de nabij gelegen natuur.

Foto Village wil zich onderscheiden van de grote ketens en de ‘standaard’ camerazaken die vaak op een industrieterrein zijn gevestigd. „Wij willen onze klanten een beleving bieden en laten zien dat we blij zijn met hun komst. Onze toegevoegde waarde is onze klanten te voorzien van deskundig advies, goede service, uitgebreide after sales en last but not least Twentse gastvrijheid. Daar horen een echte goede kop koffie en vers gebakken appeltaart natuurlijk bij”, aldus Alex Wächtler. Voor de Twentse gastvrijheid zijn ze met de Oude Apotheek een samenwerkingsverband aangegaan, waardoor zelfs een heerlijke lunch in dat restaurant tot de mogelijkheden behoort.

Logo
Robin ten Cate: „Een bedrijf starten in het jaar 2020 ligt niet voor de hand. En menigeen heeft ons voor gek verklaard dat wij ons bedrijf in coronatijd bij de Kamer van Koophandel hebben ingeschreven. Maar het is ook het jaar dat de mensen bij blijft. En dat is dan ook de reden dat wij 2020 in ons logo laten terugkomen.” Naast het jaartal verwerken ze ook de kerktoren van Losser en de boerderij op het Raadhuisplein in hun nieuwe logo.

Ambitie
Na uitgebreid onderzoek kwamen ze tot de ontdekking dat er weinig tot geen speciaalzaken met hetzelfde aanbod zijn in zowel Nederland als Duitsland. “Van niets gaan we iets maken. En dat willen we dan ook heel groot maken”, zegt Alex Wächtler.

Opening
Beiden zijn Lossernaren in hart en nieren, dus deze locatie in Losser is perfect voor hun droom. Op 1 september 2020 opent Foto Village de deuren.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Zoek je ook de perfecte bedrijfsruimte? Wij helpen jou graag! Neem voor meer informatie of advies contact op met onze vastgoedspecialisten: 053-433 55 77 | 0546-74 00 00, stuur een bericht naar info@boersenlem.nl of bekijk het aanbod op onze website.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.