GM Design huurt bedrijfspand op… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

GM Design huurt bedrijfspand op bedrijventerrein in Hengelo

Het object aan de Spinelstraat 45 in Hengelo is onlangs aan de firma GM Design verhuurd. Het bedrijfspand inclusief kantoorruimte heeft een oppervlakte van 910 m2. Het ligt op een goede locatie dichtbij uitvalswegen op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid.

Het moederbedrijf GM Design heeft als belangrijkste activiteit WoodStock panelen. Vanwege groei en uitbreiding van activiteiten was GM Design voor WoodStock panelen op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte.

WoodStock Panelen is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige massieve houten panelen. Zij bieden panelen aan van maatpaneel tot kant-en-klaar eindproduct. Naast dat WoodStock panelen aan de particuliere markt levert, werken zij ook samen met verschillende interieurbouwers en meubelmakers. Daarvoor hebben zij onder andere complete trappen, kubussen, tafelbladen voor restaurants en badkamermeubelen gerealiseerd.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper. 

Heeft u ook interesse om een bedrijfsruimte te huren of verhuren? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op via 053-4335577 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.