Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Henri Boers geslaagd voor Grootzakelijk Vastgoed!

Wij zijn er trots op dat onze collega Henri Boers is geslaagd voor het assessment Grootzakelijk Vastgoed (GZV). De aantekening GZV is toegekend en opgenomen in zijn gegevens van het register van het NRVT.

Een registratie in de kamer Grootzakelijk Vastgoed (GZV) is zeer bijzonder. Een taxateur dient regelmatig vastgoedcomplexen of -portefeuilles met een marktwaarde van tenminste 5 miljoen euro te taxeren om in deze kamer te worden toegelaten. 

Het NRVT borgt de vakbekwaamheid en ethiek van de vastgoedtaxateurs in Nederland. Het Register draagt bij aan een grotere transparantie van vastgoed taxaties. Alle vastgoed taxateurs worden opgenomen in één centraal register. 

Boers & Lem is er trots op dat we met Henri zijn aantekening GZV in het Register, specialistische kennis in huis hebben voor taxaties van complexe vastgoedobjecten.  

Onze taxaties voldoen daarmee aan de internationale standaarden zoals IVS en EVS; een eis van veel financiers en toezichthoudende organen.

Wil je groot zakelijk vastgoed laten taxeren? Neem gerust contact op met Henri Boers voor meer informatie: 053-433 55 77 of henri@boersenlem.nl