Het voormalig terrein van Gebr.… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Het voormalig terrein van Gebr. Heinhuis B.V. is volledig verhuurd!

Het bedrijfscomplex op een absolute zichtlocatie aan de Parmentierweg 1a - 3 te Almelo is volledig verhuurd aan meerdere huurders. Dit complex van in totaal ca. 2.563 m² is gelegen op een zeer ruim perceel van 9.649 m² op het bedrijventerrein “Turfkade West” en bestaat uit kantoren, bedrijfsruimte, opslagruimte en een wasplaats.

Ster Mobiliteit Twente huurt per 1 juli de bedrijfshal met bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte, wasplaats en buitenterrein. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 750 m². Stichting TriviumMeulenbeltZorg huurt per 15 augustus in totaal ca. 1.167 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping. Van Merksteijn Fencing Systems Netherlands B.V. huurt 2 bedrijfshallen ter grootte van ca. 646 m² en een verhard buitenterrein van ca. 3.128 m². Tot slot heeft Boels Verhuur B.V. ca. 1.485 m² verhard buitenterrein gehuurd.

Boers & Lem bracht deze transacties namens de verhuurder tot stand.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.