Holsbeek Optiek koopt winkelpand… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Holsbeek Optiek koopt winkelpand Brinkstraat Hengelo

VERKOCHT | Het voormalige winkelpand van Ten Brummelhuis Schoenen is verkocht aan Holsbeek Optiek & Audicien. De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 295 en ligt op een toplocatie aan het marktplein in het centrum van Hengelo.

Optiek & Audicien
De nieuwe eigenaar Holsbeek Optiek & Audicien verhuist binnenkort van Brinkstraat 12 naar de schitterende winkel op nummer 18. De huidige winkelruimte werd te klein en in de nieuwe winkelruimte kan Holsbeek Optiek verder uitbreiden. 

Schoenenwinkel
Ten Brummelhuis Schoenen heeft de deuren reeds gesloten. De schoenenwinkel was altijd een begrip in Hengelo.

In 1912 werd de eerste zaak geopend en wat later verhuisde de winkel naar de Brinkstraat. Reden voor de sluiting was de leeftijd van eigenaar Anton ten Brummelhuis en ook had hij geen opvolger voor de schoenenwinkel. 

Winkelruimte
De winkel bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping van het pand. De prominente glazen pui is beeldbepalend vanaf het marktplein. Het pand is verkocht inclusief het bovengelegen (verhuurde) appartement.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking in deze transactie.

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem mocht namens de verkoper deze transactie begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar een winkelruimte in Hengelo en omstreken? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met onze vastgoedadviseurs voor een vrijblijvend advies. Tel: 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Bedrijfsruimte verkopen
Wil je ook een bedrijfspand met succes verkopen of verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies:

T. 053-433 55 77
E. info@boersenlem.nl

Bron: Tubantia