Modern bedrijfspand op ‘Hazewinkel’… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Modern bedrijfspand op ‘Hazewinkel’ in Oldenzaal verhuurd aan Hoppmann BV

Het moderne bedrijfspand op bedrijventerrein ‘Hazewinkel’ Zuid-West in Oldenzaal is verhuurd aan de firma Hoppmann BV. Het in 2002 gebouwde bedrijfsobject met een totale oppervlakte van circa 4.325 m² is voorzien van diverse kranen en bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoorruimte en een overkapping.

Het object gelegen op het bedrijventerrein ‘Hazewinkel’ Zuid-West in Oldenzaal, ligt direct aan de snelweg A1 en is uitstekend bereikbaar. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Hoppmann B.V. was vanwege groei op zoek naar een andere bedrijfsruimte die bij de huidige uitstraling van het bedrijf past. Die hebben zij gevonden aan de Zutphenstraat 6 in Oldenzaal! Vanaf februari 2020 verruilen ze hiermee Hengelo voor Oldenzaal.

Hoppmann B.V. is al tientallen jaren een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardige automatiseringstechniek. Wereldwijd dragen hun innovatieve producten bij aan een effectieve optimalisatie van industriële productieprocessen.

Lees meer over de verhuizing van Hoppmann BV naar Oldenzaal in dit artikel van de Tubantia.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Heeft u ook interesse om een bedrijfsruimte te huren? Bekijk dan het aanbod op onze website of neem contact op via tel. 053 - 433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.