Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Serbo B.V. huurt bedrijfsruimte Hospitaalweg 8 Almelo

VERHUURD | Serbo B.V. is sinds kort de nieuwe huurder van de gloednieuwe bedrijfsruimte met showroom van circa 800 m² aan de Hospitaalweg 8 in Almelo.

De moderne bedrijfsruimte met showroom en kantoor is onlangs opgeleverd. Het voldoet helemaal aan de laatste eisen. Het object bevindt zich op een schitterende zichtlocatie vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel. 

Serbo B.V. verkoopt serres, tuinkamers, lichtstraten, binnendeuren en kozijnen. Door corona zijn mensen thuis meer gaan verbouwen waardoor de vraag naar de producten van Serbo B.V. sterk is gestegen.

Vooravond van nieuwe groeifase
Daardoor staat het bedrijf aan de vooravond van een volgende groeifase. Om die ambities te realiseren heeft Serbo B.V. een langjarige huurovereenkomst getekend voor deze prachtige ruimte.

Het bedrijf is op het moment volop bezig om de bedrijfsruimte en showroom in te richten. Zeer binnenkort heten zij hun klanten van harte welkom in de nieuwe showroom aan de Hospitaalweg!

Nog één bedrijfsruimte beschikbaar
Vier van deze bedrijfsunits aan de Hospitaalweg in Almelo zijn dit jaar opgeleverd. Drie van de vier ruimtes zijn al verhuurd. Er is nog maar één unit van circa 800 m2 beschikbaar. Wil je het nieuwe jaar starten in zo’n schitterende bedrijfsruimte op een unieke zichtlocatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor informatie en/of advies!

Wij wensen Serbo B.V. een succesvolle toekomst op hun nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Informatie en advies
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo en omstreken of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen van ons kantoor in Almelo: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.