Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe bedrijfsruimte voor HUUS B.V. aan de Smaragdstraat in Hengelo

VERHUURD | HUUS B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.665 m² van een bedrijfscomplex aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo. HUUS is een (online) winkel in meubels en interieur accessoires.

Bedrijfsruimte Smaragdstraat 1 Hengelo verhuurd aan HUUS.nl

Het bedrijfspand ligt op Bedrijventerrein Twentekanaal en is uitstekend bereikbaar. Het complex ligt direct tegenover de MAKRO en de A35 (afslag Hengelo Zuid ) is op een paar minuten afstand.

De verhuurder, Voskamp Vastgoed, is een vastgoedontwikkelaar in diverse sectoren en voornamelijk actief in Oost Nederland. 

Huus B.V. is webshop met verschillende collecties meubels, verlichting en accessoires in combinatie met een woonwinkel.

HUUS B.V. is gestart als webshop op een zolderkamer en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele webshop met een winkel. Door corona is het aantal bestellingen bij Huus fors gegroeid en was er extra opslagruimte nodig. De ruimte aan de Smaragdstraat is bedoeld als opslagruimte. De woonwinkel blijft aan de Wegtersweg in Hengelo gevestigd. Daar staat het jonge en enthousiaste team voor hun klanten klaar.

Wij wensen het team van Huus B.V. veel succes!

Boers & Lem heeft deze transactie namens de huurder tot stand gebracht. De verhuurder werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Informatie en advies
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte of wil je een bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Wij helpen je graag! Neem voor meer informatie of advies contact op met Bart Wientjes: 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.