Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Henri Boers geslaagd voor MRICS

Henri heeft in mei MRICS behaald! Een internationaal kwaliteitskeurmerk in de vastgoedmarkt. Lees in het interview waarom hij hiervoor heeft gekozen, hoe de route naar het lidmaatschap verliep en zijn verwachtingen ervan.

Waarom heb je ervoor gekozen RICS lid te worden?
“De vastgoedwereld wordt steeds internationaler. Daarom vind ik het belangrijk dat je ook over een internationaal kwaliteitskeurmerk beschikt. RICS staat voor dezelfde waarden als ons kantoor: professionaliteit en integriteit. Daarbij is het lidmaatschap in onze regio Twente onderscheidend.”

Hoe verliep de route naar het lidmaatschap?
“Het RICS-lidmaatschap stond al jaren op mijn verlanglijstje. Je moet je altijd blijven ontwikkelen. Maar het was geen gelopen race. De eerste poging liep in het honderd. Ik had het zwaar onderschat. De route naar het lidmaatschap kon ik niet combineren met mijn bestuursfunctie bij NVM Business, een verhuizing van mijn kantoor en een druk gezinsleven.”

Wat verwacht je dat RICS jou kan brengen?
“Ik ben altijd benieuwd hoe het er in andere landen aan toe gaat en ik hoop dat RICS voor mij een bron van kennis en informatie wordt. Er zijn regelmatig trainingen en cursussen. Daarmee hoop ik bij te blijven in mijn ontwikkeling. De titel bevestigt aan derden zoals banken dat je professioneel en integer bent. Daar kan meer werk uit voort vloeien. Veel klanten uit de Randstad zijn niet bekend met kantoren in deze regio. Dan schept het RICS lidmaatschap extra vertrouwen”.

Wat denk jij zelf aan RICS bij te kunnen dragen?
“Ik ben nog maar net lid van de vakgroep Commercieel Vastgoed. En ik heb het hartstikke druk. Maar wat ik zonder meer kan uitdragen is het belang van het lidmaatschap voor vastgoedprofessionals in Oost-Nederland. RICS-leden zijn hier dun gezaaid. Ik ken ze allemaal. Daarnaast denk ik dat we de verbinding van Oost-Nederland met de Randstad kunnen versterken.

Je bent bestuurder van NVM Business. Kunnen deze organisaties iets voor elkaar betekenen?
“Het lidmaatschap van beide organisaties staat voor mij los van elkaar. Maar RICS en NVM streven elk op hun terrein hetzelfde na: kwaliteit en professionaliteit. Van samenwerken worden ze beide sterker. Dus laten ze die doelen omarmen en zien hoe we daar samen voordeel uit kunnen halen.”

Bron: RICS