Jean Monnetpark 1 in Apeldoorn… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Jean Monnetpark 1 in Apeldoorn verkocht aan Stichting Vérian

Op het kantorenpark Jean Monnetpark in Apeldoorn hebben wij namens de verkoper de kantoorruimte op nummer 1 verkocht aan zorgverlener Stichting Vérian.

Stichting Vérian was reeds lange tijd huurder en was daarmee al bekend met het pand. Kort nadat het kantoorpand in de verkoop kwam, kozen zij ervoor om het zelf aan te kopen. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.400 m². Op eigen terrein bevinden zich 44 parkeerplaatsen.

Het Jean Monnetpark is een kantorenpark met veel diversiteit aan bedrijvigheid. Door de goede ontsluitingen en gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A1 is het pand zeer goed bereikbaar.

Vérian is een betrouwbare en veelzijdige zorgverlener die actief is in de omgeving van Apeldoorn, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Zij hebben een frisse kijk op zorg waarbij de cliënt centraal staat. Ze leveren zorg op maat, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanwege een groeiende organisatie en de goede ligging van het pand is besloten om tot aankoop over te gaan.

Vérian wil ondernemen en het maatschappelijk karakter behouden van de zorgorganisatie die ze zijn. De medewerkers van Vérian spelen een belangrijke rol bij het onderkennen en vervullen van de behoefte van de cliënt. Naast zorg op een kwalitatief hoog niveau, zijn ook bejegening, continuïteit en aanspreekbaarheid belangrijke elementen voor de stichting. Doel is om door samenwerking tussen andere aanbieders van zorg, wonen en welzijn, een pakket te bieden waarmee de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Boers & Lem heeft deze transactie tot stand gebracht namens de verkoper.

Wil je ook een kantoorpand (ver)kopen of (ver)huren? Neem dan gerust contact met ons op via 0546- 74 00 00 of 053-433 5577 of stuur ons een bericht via info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.