Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Jeroen Postma geslaagd voor REV-assessment

Met trots delen wij mee dat onze collega Jeroen Postma is geslaagd voor zijn REV-assessment. Door het behalen van dit assessment wordt hij geregistreerd in het internationale REV-register.

Jeroen wordt als REV-taxateur geregistreerd in het internationale REV-register van TEGoVA, waardoor hij voor opdrachtgevers op lokaal én (inter)nationaal niveau beschikbaar is. Met Jeroen hebben wij er een internationaal erkende deskundige op het gebied van taxaties bij!

Recognised European Valuer (REV) is een internationaal erkende en beschermde titel die onder bepaalde voorwaarden wordt toegekend aan taxateurs van vastgoed. De titel wordt verleend door VBO Makelaar onder auspiciën van TEGoVA (The European Group of Valuer’s Associations). Wanneer de taxateur het assessment succesvol heeft afgelegd, krijgt de taxateur de erkenning van deze titel.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.