J-J Products koopt bedrijfspand op… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

J-J Products koopt bedrijfspand op De Marssteden

J-J Products heeft de moderne bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte aan de Marssteden 59 gekocht. Het bedrijfspand ligt op het bedrijventerrein ’de Marssteden’ in Enschede.

Het bedrijfspand beschikt over een totale oppervlakte van circa 1.075 m2 en is gelegen op een ruim perceel van circa 2.175 m2. Rondom het pand is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig maar er zijn ook mogelijkheden voor buitenopslag. Het pand wordt zowel van de binnen- als buitenzijde volledig gerestyled.

Het bedrijfspand is uitstekend bereikbaar door de goede ligging nabij de A1/A35 richting Amsterdam. Het terrein is gelegen aan de westzijde van Enschede in het zicht van de A35, afrit 26 en de Westerval, de hoofdinvalsweg aan de westkant van Enschede.

J-J Products, opgericht door Jan Jansen in 2013, is gespecialiseerd in hoogwaardige textielproducten. De productie en verkoop van bad/bed en keukentextiel is uitgebreid met bedrijfskleding, wasserijlinnen, speciale stoffen en babytextiel. Ook voor alle merchandise en zelfs kerstpakketten helpt het enthousiaste team graag. Naast een eigen voorraad worden er ook veel klantspecifieke producties in eigen beheer geproduceerd.

J-J Products is door groei in de afgelopen jaren uit zijn “jasje” gegroeid en moest op zoek naar een nieuw pand dat voldoet aan hun eisen. Dit hebben zij gevonden aan de Marssteden 59. Het bedrijfspand ligt op een zichtlocatie en is zowel binnen als buiten naar wens aan te passen, dus J-J Products kan het helemaal naar eigen zin maken. Vanaf eind maart 2020 hopen zij hun klanten te verwelkomen in de vernieuwde showroom, waar het enthousiaste team klaar zal staan!

Boers & Lem Enschede heeft deze transactie tot stand gebracht tussen beide partijen.

Heeft u ook interesse om een bedrijfsruimte te kopen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met bedrijfsmakelaar Bart Wientjes via tel. 053-4335577 of bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.