Jongbloed Fiscaal Juristen opent… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Jongbloed Fiscaal Juristen opent nieuwe vestiging in Almelo

Onlangs hebben wij de kantoorruimte in het karakteristieke pand aan de Sluiskade Noordzijde 104 in Almelo verhuurd aan Jongbloed Fiscaal Juristen NV. De kantoorruimte is gelegen op een zichtlocatie aan het water en nabij het centrum van Almelo.

Het karakteristieke kantoorpand nabij het centrum van Almelo is namens een particuliere belegger verhuurd aan Jongbloed Fiscaal Juristen Almelo. Het pand beschikt over een totale oppervlakte van circa 260 m² dat is verdeeld over drie verdiepingen. Het prachtige pand beschikt over verschillende authentieke elementen en heeft zowel een woon- als kantoorbestemming. 

Jongbloed Fiscaal Juristen breidt de praktijk uit met een nieuwe vestiging in Almelo vanwege groei en een toenemende vraag vanuit de Almelose markt. Jongbloed Fiscaal Juristen is op het moment al gevestigd in Enschede en Den Haag.

Roy Damhuis zal het team van fiscaal juristen in de Almelose vestiging leiden. Hun ambitie is om ambitieuze ondernemers uit Almelo en omliggende dorpen fiscaal uit de wind te houden. 

Wij wensen Jongbloed Fiscaal Juristen Almelo N.V. veel succes in Almelo!

Heeft u ook interesse om kantoorruimte te huren of te verhuren? Bekijk dan het aanbod op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie via tel. 053 - 433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.