Kracht Concept & Creatie vestigt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kracht Concept & Creatie vestigt zich aan de Wierdensestraat 138 in Almelo

Kracht Concept & Creatie verhuist eind dit jaar naar de schitterende kantoorvilla aan de Wierdensestraat 138 in Almelo. Zij zullen de kantoorvilla bestaande uit circa 365 m² kantoorruimte betrekken en worden hiermee de nieuwe buren van Levers ter Braak Risico Adviseurs & Financieel Planners.

Kracht Concept & Creatie is een reclamebureau die creatieve concepten ontwikkelt en aansprekende communicatiemiddelen maakt die de opdrachtgever verbindt met zijn doelgroep. Zij denken na over een vraagstuk, leven zich in in de doelgroep en komen zo tot een creatief concept, tof ontwerp of een activerende campagne.

Boers & Lem bracht deze transactie namens de verhuurder tot stand.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.