LEDNOVATE koopt bedrijfsruimte op… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

LEDNOVATE koopt bedrijfsruimte op bedrijventerrein in Ootmarsum

Het schitterende object, uitstekend gelegen op bedrijventerrein “De Mors” in Ootmarsum, is door een particuliere belegger aan LEDNOVATE uit Vasse verkocht. Het bedrijfspand inclusief kantoorruimte en showroom heeft een oppervlakte van circa 1.560 m2.

De bedrijfsruimte aan de Tijinkskamp 4 is in 2008 op zeer duurzame wijze specifiek gebouwd voor de toenmalige huurder. In 2020 zal LEDNOVATE haar intrek nemen. Het object heeft voldoende parkeermogelijkheden en is uitstekend gelegen aan de N349.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

Heeft u ook interesse om een bedrijfsruimte te kopen of verkopen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op via 053-4335577 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.