Particuliere belegger koopt 3… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Particuliere belegger koopt 3 panden en zal deze verhuren volgens “Het Levelsplein” concept!

De panden aan de Hazenweg 2, Demmersweg 21 en Demmersweg 41-47 liggen aan een gezamenlijk plein op een A1 - locatie op het kantorenpark “Westermaat” in Hengelo. Alle drie de panden zijn door Boers & Lem verkocht namens verschillende opdrachtgevers.

De totale verhuurbare oppervlakte van de Hazenweg 2 is ca. 1.700 m² verdeeld over 4 bouwlagen, Demmersweg 21 heeft een totale oppervlakte van ca. 2.500 m² verdeeld over 5 bouwlagen en Demmersweg 41-47 beschikt over een verhuurbare oppervlakte van ca. 1.700 m² verdeeld over 4 bouwlagen. De panden zijn gedeeltelijk verhuurd. 

Boers & Lem zal de kantoorruimtes namens de nieuwe eigenaar gaan verhuren volgens “Het Levelsplein” concept. Dit concept biedt huurders een variatie aan mogelijkheden. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. Wilt u meer informatie over dit concept, de beschikbare meters bezichtigen of heeft u andere vragen, neemt u dan contact met ons op.