Liquiditeitsbehoefte oplossen met… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Liquiditeitsbehoefte oplossen met een sale and leaseback

Een crisis raakt ondernemers. Ondernemingen krijgen te maken met liquiditeitsproblemen en komen misschien zelfs op het punt dat ze hun medewerkers niet meer kunnen betalen. Een sale and leaseback kan hiervoor een oplossing bieden.

Uitgewerkt schema sale and leaseback in Boers en Lem huisstijl

Wat is een sale and leaseback?
Vaak zit vermogen van ondernemingen vast in kapitaalgoederen, zoals bijvoorbeeld vastgoed, voertuigen of machines. De meeste ondernemers hebben daardoor wel vermogen maar geen cash om hun medewerkers of andere lopende kosten te betalen wanneer inkomsten in een crisis achterblijven. 

Een sale and leaseback kan hiervoor de oplossing zijn: je verkoopt het bedrijfspand en huurt deze vervolgens van deze koper. Na de transactie is de verkoper huurder en de koper de verhuurder.

Onze aanpak
Een sale and leaseback is mogelijk bij elk type vastgoed. Of het nou gaat om een kantoorpand, winkelruimte, bedrijfspand of logistiek vastgoed. Ben je een ondernemer die een sale and leaseback overweegt, dan gaan wij graag met je in gesprek. Onze aanpak is afhankelijk van het type vastgoed, de kwaliteit van het gebouw en de kwaliteit van de huurder. Onze deskundige vastgoedspecialisten helpen jou graag bij het maken van een strategische keuze. 

Wij hebben actuele en uitgebreide marktkennis en een goed netwerk met beleggers en investeerders in Oost-Nederland.

Advies & informatie 
Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies over sale and leaseback contact op met de vastgoedspecialisten van Boers & Lem via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.