Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Liquiditeitsbehoefte oplossen met een sale and leaseback

De coronacrisis raakt heel veel ondernemers. Ondernemingen krijgen te maken met liquiditeitsproblemen en komen misschien zelfs op het punt dat ze medewerkers niet meer kunnen betalen. Een sale and leaseback kan hiervoor een oplossing bieden.

Uitgewerkt schema sale and leaseback in Boers en Lem huisstijl

Wat is een sale and leaseback
Vaak zit vermogen van ondernemingen vast in kapitaalgoederen, zoals bijvoorbeeld vastgoed, voertuigen of machines. De meeste ondernemers hebben daardoor wel vermogen maar geen cash om hun medewerkers of andere lopende kosten te betalen wanneer inkomsten in een crisis achterblijven. 

Een sale and leaseback kan hiervoor de oplossing zijn. Kort gezegd; je verkoopt het bedrijfspand en huurt deze vervolgens van deze koper. Na de transactie is de verkoper huurder en de koper de verhuurder.

Onze aanpak
Een sale and leaseback is mogelijk bij elk type vastgoed. Of het nou gaat om een kantoorpand, winkelruimte, bedrijfspand of logistiek vastgoed. Graag gaan wij in gesprek met ondernemers die de sale and leaseback overwegen. Onze aanpak is afhankelijk van het type vastgoed, de kwaliteit van het gebouw en de kwaliteit van de huurder. Neem daarom contact op met onze vastgoedspecialisten.

Onze deskundige medewerkers helpen jou graag met het maken van de strategische keuze. Wij hebben actuele en uitgebreide marktkennis en een goed netwerk met beleggers en investeerders in Oost-Nederland.

Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies over sale and leaseback contact op met de vastgoedspecialisten van Boers & Lem via telefoonnummers 053-433 55 77 of 0546-74 00 00.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.