Livio huurt 2.400 m² kantoorruimte… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Livio huurt 2.400 m² kantoorruimte aan Zuiderval Enschede

VERHUURD | Per 1 augustus a.s. heeft zorgorganisatie Livio een langjarige huurovereenkomst getekend voor bijna 2.400 m2 kantoorruimte aan de Zuiderval 120-132 in Enschede.

Modern en duurzaam
Het kantoorpand is zeer modern en hoogwaardig en onder architectuur ontworpen. Het pand is zeer duurzaam gebouwd, beschikt over een BREEAM - excellent certificaat en is klaar voor de toekomst!

Het kantoorgebouw heeft zeven bouwlagen en een parkeerkelder. Livio huurt kantoren op de 1e, 2e, 3e en 7e verdieping inclusief 70 parkeerplaatsen en wordt met bijna 2.400 m2 oppervlakte de hoofdhuurder van het kantoorpand.

Ouderenzorg
De nieuwe huurder, Livio, is een zorgaanbieder die specialist is in ouderenzorg. Ook voor mensen met psychogeriatrische problematiek of lichamelijke beperkingen biedt de zorgaanbieder op-maat-gemaakte zorg aan.

Werkplek
Het huidige pand van Livio aan de Boulevard 1945 voldoet niet meer aan de behoeften van de organisatie. De zorgaanbieder zocht een duurzame kantoorruimte die klaar is voor de toekomst met o.a. betere parkeermogelijkheden, mogelijkheden voor ontmoeten, samenkomen, opleidingsdoeleinden en scholing voor alle medewerkers van Livio. Ook wil Livio graag de kwaliteit van de werkomgeving voor de medewerkers verbeteren. De nieuwe werkplek aan de Zuiderval speelt in op al die wensen.

Toplocatie
Het kantoorpand ligt op absolute zichtlocatie vanaf de Zuiderval en rondom is een parkachtige setting (Park Phi). De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend; de op- en afritten van de A35 liggen op steenworpafstand, er is een goede verbinding met het OV en de Livio zorglocaties in Enschede zijn op loop- en fietsafstand.

Wij wensen Livio een goede verhuizing en succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Enschede begeleidde in deze transactie namens de verhuurder.

Advies en informatie
Op zoek naar een kantoorpand in Enschede? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies. Tel: 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kantoorruimte verhuren
Ook kantoorruimte met succes verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.