Medikamente Die Grenze vestigt zich… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Medikamente Die Grenze vestigt zich aan de Grotestraat 73-79 in Nijverdal

De winkelruimte aan de Grotestraat 73-79 in Nijverdal is verhuurd aan Medikamente Die Grenze. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 816 m² en is gelegen op een absolute A1-locatie in het centrum van Nijverdal.

Medikamente Die Grenze verkoopt receptvrije geneesmiddelen, verzorgingsproducten en parfum tegen scherpe prijzen. De drogisterijketen heeft momenteel 28 vestigingen in de grensstreek.   

Boers & Lem, Baltes Makelaars en Ten Hag Makelaarsgroep brachten deze transactie collegiaal tot stand namens verhuurder.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.