Moneybird koopt kantoorgebouw in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Moneybird koopt kantoorgebouw in Enschede

Moneybird heeft, als grootste huurder, het kantoorgebouw Moutstaete aan de Moutlaan 35 in Enschede gekocht van Stichting Vastgoedbeheer Hoorn.

Moneybird wil haar klanten een duidelijk en transparant platform bieden voor het beheren van hun financiële zaken. Door het intuïtieve en simpele karakter van het platform is de financiële administratie voor ondernemers een eitje. Eenvoud en gemak voor de ondernemers staat bij Moneybird centraal, nu en in de toekomst. Ze blijven daarom constant verder ontwikkelen en vernieuwen.

Naast Moneybird huisvest Moutstaete ook CM Telecom, Brouwer Legal, DNOVO ICT en Zwerink Bedrijfsadvies.

Moneybird werd bij deze transactie geadviseerd door Boers & Lem. Cushman & Wakefield trad op namens de verkoper.

Wij wensen Moneybird heel veel succes.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.