Olde Kalter BV koopt bedrijfspand… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Olde Kalter BV koopt bedrijfspand Beitelstraat 2 in Hengelo

Op bedrijventerrein ‘Timmersveld’ is het voormalige multifunctionele bedrijfspand van Locamation aan de Beitelstraat 2 verkocht aan de firma Olde Kalter BV.

Het object bestaande uit een bedrijfsruimte en kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 1.740 m² en is gelegen op een ruim perceel van circa 5.000 m². Het object nabij de A1 heeft de beschikking over ruime parkeergelegenheid. 

Vanwege uitbreiding van hun activiteiten zocht de firma Olde Kalter B.V. een nieuwe ruimte in de buurt van het bestaande bedrijfspand, ook aan de Beitelstraat gelegen.

Olde Kalter BV is een familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling van transport, grondwerk, containers en verkeer en mobiliteit. Zij bedienen een breed klantenbestand, in zowel de particuliere als zakelijke sector.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.


Benieuwd naar welke bedrijfspanden wij in ons aanbod hebben? Bekijk deze dan op onze website of neem contact met ons op via tel. 053-4335577 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.