Online executieveiling van… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Online executieveiling van voormalig hotel restaurant Rodenbach

In het centrum van Enschede, gelegen aan de drukke doorgaande Parkweg 35-37-39 en in de directe nabijheid van het Volkspark, komt het voormalig hotel restaurant Rodenbach via een executieveiling te koop.

Het restaurant is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en heeft een zeer uitgebreid terras. Het hotel heeft in het hoofdgebouw 19 kamers verdeeld over drie bouwlagen. Daarnaast beschikt het gebouw over diverse kantoor, magazijn en overige ruimten. Aan de achterzijde is er nog een bijgebouw met hierin 5 hotelkamers gerealiseerd. Het pand beschikt over diverse authentieke details, ook zijn er op het eigen terrein ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.
 
De online executieveiling vindt plaats op 3 oktober 2019. Er vinden twee mogelijkheden om te bezichtigen plaats, te weten op vrijdag 13 september en op vrijdag 27 september van 15:00 tot 17:00 uur. De online executieveiling vindt plaats via de website van BOG Auctions
 
Ook bestaat er de mogelijkheid om exclusief op afspraak te bezichtigen.
 
Voor nadere informatie omtrent deze verkoop kunt u contact opnemen met onze adviseurs via 053 - 433 55 77

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.