Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

Nieuwbouwunits Wendelgoor 7 Almelo

Alle 14 nieuwbouwunits Wendelgoor 7 in Almelo verkocht!

02 juni

Op het aan de N36 gelegen bedrijventerrein Wendelgoor zijn recent 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Onlangs is de laatste bedrijfsruimte, in opdracht van Voskamp Vastgoed, door ons verkocht.

Lees meer
Winkelruimte Ootmarsumsestraat 278 Almelo

Het Eskerplein in Almelo is een mooie onderneming rijker

28 mei

Vorige week heeft een nieuwe vestiging van Spare Rib Express haar deuren geopend aan de Ootmarsumsestraat 278 in Almelo. Deze winkelruimte met een oppervlakte van circa 105 m2 is langjarig verhuurd.

Lees meer
Magazijnruimte Spoordijkstraat 90 Enschede

VSW Expeditie breidt magazijnruimte uit aan de Spoordijkstraat 90

26 mei

VSW Expeditie heeft vorige week de huurovereenkomst getekend voor circa 3.915 m² magazijnruimte aan de Spoordijkstraat 90 in Enschede.

Lees meer
Sale and leaseback constructie | Boers & Lem

Liquiditeitsbehoefte oplossen met een sale and leaseback

15 mei

De coronacrisis raakt veel ondernemers. Ondernemingen krijgen te maken met liquiditeitsproblemen en komen misschien zelfs op het punt dat ze medewerkers niet meer kunnen betalen. Een sale and leaseback kan hiervoor een oplossing bieden.

Lees meer
Duurzame bedrijfsruimte Wethouder Beversstraat 189 Enschede

Jan Duurzaam tekent huurovereenkomst voor een nieuw bedrijfspand in Enschede

13 mei

Deze week hebben de eigenaren van Jan Duurzaam, de huurovereenkomst getekend voor een nieuw bedrijfspand aan de Wethouder Beversstraat 189 in Enschede.

Lees meer
Bedrijfsmakelaar Henri Boers voor het logo Boers & Lem

Hoe duurzaam is duurzaam eigenlijk?

08 mei

In het afgelopen decennium was duurzaamheid ongeveer het meest misbruikte woord in de vastgoedwereld. Maar al te vaak werd de term gebruikt voor energiebesparende en dus kostenbesparende maatregelen. Maar dat is al te gemakkelijk.

Lees meer
Winkelruimte Boddenstraat 80 Almelo - De Heurne 8 Enschede

Positieve ontwikkelingen in het centrum van Enschede en Almelo

05 mei

Onlangs zijn 2 winkelruimtes in het centrum van Enschede en Almelo langjarig verhuurd. In Almelo opent een nieuwe onderneming in badkamers haar deuren. In Enschede verdubbelt een bekende kledingwinkel haar winkelruimte.

Lees meer
Logistieke hotspot Twente

Twente stijgt wederom op de ranglijst van logistieke hotspots

30 april

Voor het vijfde jaar op rij klimt Twente op de ranglijst van logistieke hotspots in Nederland, naar plek 6. Hiermee wordt Twente een steeds belangrijke vestigingslocatie voor logistieke bedrijven.

Lees meer
Bedrijfsruimte Buurserstraat 218 Enschede

Vihamij koopt bedrijfspand Buurserstraat 218 in Enschede

29 april

Op het bedrijvenpark 'De Reulver' in Enschede heeft de technische handelsonderneming Vihamij het bedrijfspand aan de Buurserstraat 218 gekocht.

Lees meer
Henri Boers Grootzakelijk Vastgoed geregistreerd NRVT

Henri Boers geslaagd voor Grootzakelijk Vastgoed!

23 april

Wij zijn er trots op dat onze collega Henri Boers is geslaagd voor het assessment Grootzakelijk Vastgoed (GZV). De aantekening GZV is toegekend en opgenomen in het register van het NRVT.

Lees meer
Duurzaam kantoorpand Wegtersweg 1 Hengelo

TransHeroes renoveert markant gebouw in Hengelo tot modern kantoorpand

21 april

TransHeroes heeft in 2019 het kenmerkende gebouw aan de Wegtersweg 1 gekocht. Het pand wordt compleet gemoderniseerd. Bekend is dat RGN brand identity services uit Almelo ook 1 verdieping gaat huren.

Lees meer
Beleggingspand Institutenweg 1 - 15 Enschede

Polman Vastgoed breidt portefeuille uit met 2 kantoorpanden in Enschede

17 april

Op de meest gewilde kantorenlocatie, Het Kennispark in Enschede, zijn twee verhuurde kantoorpanden aan de Institutenweg 1 en 15 in Enschede verkocht.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.