Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

20191121 Nijverheidsweg 27 Vriezenveen

EventCoffee koopt kantoorruimte in Vriezenveen

20 november

De representatieve en professionele kantoorruimte gelegen aan de rand van bedrijventerrein “Weitzelpoort” in Vriezenveen is verkocht aan EventCoffee. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 616 m².

Lees meer
20191112 FD Gazelle Award

Winnaar FD Gazellen award 2019!

13 november

Deze week hebben we voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen. Daarmee is Boers & Lem in de categorie klein wederom één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer
Spinelstraat 45 Hengelo

GM Design huurt bedrijfspand op bedrijventerrein in Hengelo

11 november

Het object aan de Spinelstraat 45 in Hengelo is onlangs aan de firma GM Design verhuurd. Het bedrijfspand inclusief kantoorruimte heeft een oppervlakte van 910 m2. Het ligt op een goede locatie dichtbij uitvalswegen op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid.

Lees meer
121358870 390x264 website

LEDNOVATE koopt bedrijfsruimte op bedrijventerrein in Ootmarsum

07 november

Het schitterende object, uitstekend gelegen op bedrijventerrein “De Mors” in Ootmarsum, is door een particuliere belegger aan LEDNOVATE uit Vasse verkocht. Het bedrijfspand inclusief kantoorruimte en showroom heeft een oppervlakte van 1.560 m2.

Lees meer
Hengelosestraat 221 Enschede 11

Bee Charged koopt unieke kantoorvilla dichtbij centrum van Enschede

01 november

Het kantoorpand aan de Hengelosestraat 221 te Enschede is onlangs aangekocht door de firma Bee Charged Coaching en Training. De rijksmonumentale kantoorvilla uit 1927 heeft 3 kantoorverdiepingen, een riant dakterras en 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Lees meer
2019 2206 gefeliciteerd jeroen2

Jeroen Postma geslaagd voor REV-assessment

17 oktober

Met trots delen wij mee dat onze collega Jeroen Postma is geslaagd voor zijn REV-assessment. Door het behalen van dit assessment wordt hij geregistreerd in het internationale REV-register.

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Koffiedik kijken

14 oktober

De afgelopen jaren groeiden in het vastgoedlandschap de bomen tot in de hemel. De rente was laag en de prijzen van vastgoed waren gunstig. Die prijzen zijn inmiddels flink gestegen. En met de vastgoedcrisis van enkele jaren geleden nog vers in het geheugen, wijzen veel mensen nu op een naderende prijscorrectie in het vastgoed.

Lees meer
Hengelo

Particuliere belegger koopt complex nabij centrum van Hengelo

04 oktober

Het complex aan de Enschedesestraat 100 – 104 te Hengelo is onlangs gekocht door een particuliere belegger. Het complex bestaat uit 8 appartementen, 2 kantoorverdiepingen en 10 achtergelegen garageboxen.

Lees meer
Enschede

Axent Groen huurt bedrijfspand in Enschede

27 september

De bedrijfsruimte met kantoren aan de Lonnekerbrugstraat 105 is verhuurd aan Axent Groen B.V. Het pand met een totale oppervlakte van circa 1.150 m² is gelegen op het bedrijventerrein Havengebied te Enschede.

Lees meer
Reinteninfra

ReintenInfra B.V. bouwt nieuw bedrijfspand in Borne

02 september

Op een locatie van ca. 4 hectare aan de Azelosestraat 113-117 in Borne bouwt ReintenInfra een nieuw bedrijfspand met oude materialen ten behoeve van diverse werkmaatschappijen.

Lees meer
Parkweg 37 39 Enschede 15 8 1

Online executieveiling van voormalig hotel restaurant Rodenbach

30 augustus

In het centrum van Enschede, gelegen aan de drukke doorgaande Parkweg 35-37-39 en in de directe nabijheid van het Volkspark, komt het voormalig hotel restaurant Rodenbach via een executieveiling te koop.

Lees meer
3330010 1

JORDAHL Benelux B.V. huurt bedrijfspand in Hengelo

21 augustus

JORDAHL zal zich binnenkort gaan vestigen op bedrijventerrein Twentekanaal aan de Aquamarijnstraat 100–104 te Hengelo. Het bedrijfspand is langjarig gehuurd en heeft een oppervlakte van circa 1.360 m2 en bestaat uit bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.