Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Bedrijfsruimte Smaragdstraat 1 Hengelo verhuurd aan HUUS.nl

Nieuwe bedrijfsruimte voor HUUS B.V. aan de Smaragdstraat in Hengelo

01 oktober

De winkel in meubels en interieur accessoires heeft een huurovereenkomst getekend voor een bedrijfscomplex van circa 2.665 m² aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo. Door corona groeide het aantal bestellingen fors.

Lees meer
Duurzaam kantoorpand Wegtersweg 1 Hengelo

Magenta MMT B.V. verhuist naar kantoorpand DSTRCT/74 in Hengelo

29 september

Het Enschedese software bedrijf heeft een huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte in het unieke pand aan de Wegtersweg 1 in Hengelo, dat van binnen en buiten compleet is gerestyled.

Lees meer
Sint Joseph verhuist naar nieuw kantoorpand Twentelaan 5 in Almelo

Woningstichting verhuist naar kantoor aan Twentelaan in Almelo

17 september

Het kantoorpand aan de Twentelaan 5 in Almelo is verhuurd aan woningstichting Sint Joseph. Begin volgend jaar gaat de stichting alle afdelingen van de corporatie samenvoegen op de nieuwe locatie.

Lees meer
Houten huis geld 2 370x250

Column Henri: Help de starters

15 september

Toen Henri deze nieuwe column schreef, was net het nieuws uitgelekt dat het kabinet van plan is de overdrachtsbelasting te verhogen. Hiermee willen ze starters op de woningmarkt een voorsprong geven t.o.v. beleggers. Maar is de starter echt geholpen met deze maatregel?

Lees meer
Distributiehal opslagruimte magazijn web

Behoefte naar opslag- en distributieruimte groeit aanzienlijk

10 september

De vraag naar opslag- en distributieruimtes is sinds het begin van de coronacrisis flink gegroeid. Aanvragen hiervoor zijn in de laatste twee maanden bijna verdubbeld t.o.v. vorig jaar blijkt uit onderzoek.

Lees meer
Voormalig bedrijfspand Stork aan Holtersweg 31 in Hengelo verhuurd aan BOA Recycling Systems

BOA Recycling Systems huurt modern bedrijfspand in Hengelo

08 september

BOA Recycling Systems B.V. huurt langjarig het moderne bedrijfspand aan de Höltersweg 31/Hassinkweg 8. De verhuizing van Enschede naar Hengelo is daarmee een feit.

Lees meer
Voormalig kantoorpand de Stadspoort in Enschede met winkelruimte en appartementen verkocht

Voormalig kantoorpand ‘De Stadspoort’ in Enschede verkocht

07 september

Afgelopen zomer is het voormalige kantoorpand ‘De Stadspoort’ aan het Stationsplein/Piet Heinstraat 7-21 in Enschede verkocht aan Veldboom Vastgoed B.V..

Lees meer
Duurzame kantoorruimte Expolaan 50 in Hengelo verhuurd aan Differ IT

DifferIT verhuist naar duurzaam kantoorpand in Hengelo

03 september

Het van oorsprong Enschedese DifferIT verhuist medio oktober naar de moderne kantoortoren op het Expo Business Parc in Hengelo naast de A1.

Lees meer
Nieuws twee procent arrest

Verwachte maatregel overdrachts-belasting ongunstig voor beleggers

31 augustus

Vorige week lekte uit dat het kabinet per 1 januari de overdrachtsbelasting voor starters wil afschaffen. Voor particuliere beleggers wordt de overdrachtsbelasting dan verhoogd naar 8%.

Lees meer
Kantoor met winkelruimte Raadhuisplein 6 Losser 2

Foto Village wil Nederland en Duitsland veroveren

27 augustus

Op 1 september opent Foto Village de deuren in Losser. Het prachtige pand 'het Froenshuis' beschikt over een kantoor- en winkelruimte met een oppervlakte van circa 160 m2 en ligt in het centrum van Losser.

Lees meer
Bedrijfsmakelaar Henri Boers op kantoor voor logo Boers en Lem

Column Henri: Goud, vastgoed of toch cashen?

24 augustus

"Wie over kapitaal beschikt, staat op dit moment voor een driesprong: het vastleggen in goud, het investeren in vastgoed, of juist het geïnvesteerde vermogen cashen", zegt Henri in zijn nieuwe column voor TOM Magazine.

Lees meer
Verschuiving kantorenmarkt in Twente door coronacrisis

Kantorenmarkt verandert door de coronacrisis

13 augustus

De coronacrisis zorgt voor een verschuiving in de kantorenmarkt. Door de coronacrisis willen veel bedrijven niet lang meer vastzitten aan één groot kantoorpand. Vaker zoeken ze naar kleinere panden die ze snel weer kunnen opzeggen.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.