Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

Demmersweg 21 Hengelo 16

Particuliere belegger koopt 3 panden en zal deze verhuren volgens “Het Levelsplein” concept!

02 juli

De panden aan de Hazenweg 2, Demmersweg 21 en Demmersweg 41-47 liggen aan een gezamenlijk plein op een A1 - locatie op het kantorenpark “Westermaat” in Hengelo. Alle drie de panden zijn door Boers & Lem verkocht namens verschillende opdrachtgevers.

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Tromgeroffel

27 juni

Kantoorruimte wordt vaak besproken in termen als ‘zoveel vierkante meter’ en gekwalificeerd als kostenpost. Maar een kantoor is zoveel meer dan dat. Het is de plek waar medewerkers met elkaar in verbinding staan. Zodanig dat zij optimaal hun werk kunnen doen. Een goede werkomgeving is daarom van cruciaal belang voor en beweegt mee met het succes van uw onderneming.

Lees meer
Floris

Floris Temmink behaald diploma Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed

27 juni

Met trots kunnen we u mededelen dat onze collega Floris Temmink geslaagd is voor zijn examen Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed. Door het behalen van dit diploma staat hij ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Lees meer
Marktstraat 4 Almelo 1

GBT Zorg vestigt zich aan de Marktstraat 4 in Almelo

19 juni

Het gemeentelijk monument aan de Marktstraat 4 in Almelo is per 1 juni verhuurd aan GBT Zorg. Het pand beschikt over circa 383 m² kantoorruimte en is gelegen in het centrum van Almelo nabij het nieuw te ontwikkelen Centrumplein.

Lees meer
122147187

TransHeroes koopt kantoorgebouw in Hengelo

12 juni

TransHeroes heeft het kantoorgebouw aan de Slachthuisweg 10 / Wegtersweg 1 in Hengelo gekocht van Hanzevast B.V. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 5.645 m² en is voorzien van ruim 150 parkeerplaatsen. Het onderliggende perceel heeft een oppervlakte van 9.881 m².

Lees meer
Marssteden 44 Enschede 38

Wesselink Buunk huurt nieuw bedrijfspand op de Marssteden in Enschede

06 juni

Wesselink Buunk heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 2.750 m² bedrijfsruimte met kantoor aan de Marssteden 44 te Enschede. Het betreft een modern bedrijfsobject op ruim perceel van 6.684 m² op bedrijventerrein de Marssteden.

Lees meer
Grotestraat 73 79

Medikamente Die Grenze vestigt zich aan de Grotestraat 73-79 in Nijverdal

27 mei

De winkelruimte aan de Grotestraat 73-79 in Nijverdal is verhuurd aan Medikamente Die Grenze. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 816 m² en is gelegen op een absolute A1-locatie in het centrum van Nijverdal.

Lees meer
Doc1

Sigmax ICT Specialisten verhuist naar de Hengelosestraat 501-517 in Enschede

21 mei

Dit najaar zullen de ICT specialisten hun intrek nemen in het karakteristieke, vijf verdiepingen tellende kantoorgebouw op het Kennispark. Direct tegenover Universiteit Twente.

Lees meer
Hazenweg 70 Hengelo 2

Hazenweg 70 te Hengelo is verkocht

15 mei

Op het kantorenpark Westermaat is deze goed onderhouden zelfstandige kantoorvilla aan de Hazenweg 70 verkocht in verhuurde staat aan een particuliere belegger.

Lees meer
Grotestraat 62 Alm

Winkelruimte verhuurd in het centrum van Almelo!

09 mei

Deze schitterende winkelruimte in het centrum van Almelo aan de Grotestraat 62 is recent verhuurd aan de fietsenzaak ChezVelo. De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 376 m².

Lees meer
Foto Voorzijde Ls

Particuliere belegger koopt 18 appartementen in Hengelo

01 mei

In opdracht van Plegt Bouwgroep b.v. heeft Boers & Lem de verkoop begeleid van een voormalig kantoorgebouw dat getransformeerd wordt naar 18 zelfstandige woonzorgappartementen en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

Lees meer
Spoorstraat 3 Oldenzaal 14 1

Spoorstraat 1-3 in Oldenzaal krijgt een nieuwe eigenaar

18 april

De multifunctionele commerciële ruimtes aan de Spoorstraat 1-3 zijn verkocht aan Kracht Werkt. Het object ligt op een uitstekende locatie op één van de drukste kruispunten van Oldenzaal, op loopafstand van het stadscentrum.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.