Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

20191219 2 beleggingspanden Enschede

Twee beleggingspanden in centrum Enschede verkocht

23 december

Boers & Lem heeft onlangs twee beleggingspanden, beide op een prominente locatie in het centrum van Enschede, verkocht aan een tweetal particuliere beleggers.

Lees meer
Sluiskade Noorzijde 104 Almelo

Jongbloed Fiscaal Juristen opent nieuwe vestiging in Almelo

19 december

De kantoorruimte in het karakteristieke pand aan de Sluiskade Noordzijde 104 in Almelo is verhuurd aan Jongbloed Fiscaal Juristen NV. De kantoorruimte is gelegen op een zichtlocatie en nabij het centrum van Almelo.

Lees meer
De nieuwe werkplek van Henri

De werkplek van Henri Boers

16 december

In de nieuwste uitgave van TOM magazine neemt Henri Boers je mee naar zijn werkplek bij Boers & Lem. Het gebouw aan de Hengelosestraat 545 is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot het moderne kantorencomplex: the Cube.

Lees meer
Openingstijden feestdagen

Aangepaste openingstijden

13 december

In de periode rondom de feestdagen heeft ons kantoor aangepaste openingstijden. Lees verder voor het overzicht.

Lees meer
Nieuws 2procent arrest

Hoger projectresultaat door lagere belastingdruk

10 december

De Hoge Raad oordeelde onlangs dat bij transformaties van kantoren naar woningen het lage 2% tarief in de overdrachtsbelasting gehanteerd mag worden.

Lees meer
Zutphenstraat 6 Oldenzaal 1

Modern bedrijfspand op ‘Hazewinkel’ in Oldenzaal verhuurd aan Hoppmann BV

05 december

Het moderne bedrijfspand op bedrijventerrein ‘Hazewinkel’ Zuid-West in Oldenzaal is verhuurd aan de firma Hoppmann. Het in 2002 gebouwde bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 4.325 m².

Lees meer
Beitelstraat 2 Hengelo 19

Olde Kalter BV koopt bedrijfspand Beitelstraat 2 in Hengelo

03 december

Op bedrijventerrein ‘Timmersveld’ is het multifunctionele bedrijfspand met een oppervlakte van 1.740 m² aan de Beitelstraat 2 verkocht aan de firma Olde Kalter BV.

Lees meer
Stelling 1 Hardenberg

Boers & Lem nu ook actief in Hardenberg met 3 nieuwe objecten

26 november

Sinds kort bieden wij 3 objecten te huur en te koop aan in Hardenberg. Een bedrijfspand op “De Nieuwe Haven”, een kantoorpand op een zichtlocatie tegenover de Evenementenhal en een showroom met opslagruimte op “De Haardijk”.

Lees meer
Huis v Sinterklaas Almelo 2019

Ook dit jaar vindt Sinterklaas een onderkomen via Boers & Lem

21 november

Deze maand kregen we bij Boers & Lem een bijzonder maar erg leuk verzoek. Voor de komende periode zocht Sinterklaas nog een huis in Almelo, zodat de kinderen in Almelo ook de Sint kunnen bezoeken om hun verlanglijstje af te geven of om pepernoten te eten.

Lees meer
Nijverheidsweg 27 Vriezenveen

EventCoffee koopt kantoorruimte in Vriezenveen

20 november

De representatieve en professionele kantoorruimte gelegen aan de rand van bedrijventerrein “Weitzelpoort” in Vriezenveen is verkocht aan EventCoffee. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 616 m².

Lees meer
Winnaar FD Gazelle Award 2019

Winnaar FD Gazellen award 2019!

13 november

Deze week hebben we voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen. Daarmee is Boers & Lem in de categorie klein wederom één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer
Spinelstraat 45 Hengelo

GM Design huurt bedrijfspand op bedrijventerrein in Hengelo

11 november

Het object aan de Spinelstraat 45 in Hengelo is onlangs aan de firma GM Design verhuurd. Het bedrijfspand inclusief kantoorruimte heeft een oppervlakte van 910 m2.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.