Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

Henri Boers

Column Henri Boers: Koffiedik kijken

14 oktober

De afgelopen jaren groeiden in het vastgoedlandschap de bomen tot in de hemel. De rente was laag en de prijzen van vastgoed waren gunstig. Die prijzen zijn inmiddels flink gestegen. En met de vastgoedcrisis van enkele jaren geleden nog vers in het geheugen, wijzen veel mensen nu op een naderende prijscorrectie in het vastgoed.

Lees meer
Hengelo

Particuliere belegger koopt complex nabij centrum van Hengelo

04 oktober

Het complex aan de Enschedesestraat 100 – 104 te Hengelo is onlangs gekocht door een particuliere belegger. Het complex bestaat uit 8 appartementen, 2 kantoorverdiepingen en 10 achtergelegen garageboxen.

Lees meer
Enschede

Axent Groen huurt bedrijfspand in Enschede

27 september

De bedrijfsruimte met kantoren aan de Lonnekerbrugstraat 105 is verhuurd aan Axent Groen B.V. Het pand met een totale oppervlakte van circa 1.150 m² is gelegen op het bedrijventerrein Havengebied te Enschede.

Lees meer
Reinteninfra

ReintenInfra B.V. bouwt nieuw bedrijfspand in Borne

02 september

Op een locatie van ca. 4 hectare aan de Azelosestraat 113-117 in Borne bouwt ReintenInfra een nieuw bedrijfspand met oude materialen ten behoeve van diverse werkmaatschappijen.

Lees meer
Parkweg 37 39 Enschede 15 8 1

Online executieveiling van voormalig hotel restaurant Rodenbach

30 augustus

In het centrum van Enschede, gelegen aan de drukke doorgaande Parkweg 35-37-39 en in de directe nabijheid van het Volkspark, komt het voormalig hotel restaurant Rodenbach via een executieveiling te koop.

Lees meer
3330010 1

JORDAHL Benelux B.V. huurt bedrijfspand in Hengelo

21 augustus

JORDAHL zal zich binnenkort gaan vestigen op bedrijventerrein Twentekanaal aan de Aquamarijnstraat 100–104 te Hengelo. Het bedrijfspand is langjarig gehuurd en heeft een oppervlakte van circa 1.360 m2 en bestaat uit bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Lees meer
Brugstraat 9 13 Almelo 5

Brugstraat 9-13 in Almelo verkocht!

14 augustus

Het kantoorpand aan de Brugstraat 9-13 in Almelo is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt in het centrum van Almelo nabij het Stadhuis en het Centraal Station.

Lees meer
216

216 MEER DAN CIJFERS huurt kantoorruimte aan de Josink Maatweg 43 in Enschede

02 augustus

Namens de verhuurder heeft Boers & Lem circa 420 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping van het pand aan Josink Maatweg 43 te Enschede verhuurd aan 216 MEER DAN CIJFERS. Het pand ligt op een zichtlocatie op het nieuwe bedrijventerrein Josink Es welke zich onderscheidt door kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer
Beren

De Beren nieuwe huurder Het Postkantoor in Enschede

31 juli

Onlangs heeft restaurant De Beren de komst naar Enschede bevestigd. Hierbij heeft het voormalige postkantoor weer een belangrijke stap gezet richting de transformatie van dit pand.

Lees meer
Twentepoort Oost

Twentepoort Oost 16 te Almelo volledig verhuurd.

25 juli

Het representatieve en moderne kantoorgebouw is gelegen op een absolute zichtlocatie op kantorenpark Twentepoort Oost. Het gebouw meet in totaal ca. 1.260 m² en heeft meerdere zeer tevreden huurders.

Lees meer
Img 7406

Kantoorvilla aan de Hengelosestraat 60 verkocht

24 juli

De monumentale en karakteristieke kantoorvilla aan de Hengelosestraat 60 is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt op een toplocatie aan een drukke doorgaande weg, nabij het stadscentrum van Enschede en het NS-station.

Lees meer
121622405

Moneybird koopt kantoorgebouw in Enschede

17 juli

Moneybird heeft, als grootste huurder, het kantoorgebouw Moutstaete aan de Moutlaan 35 in Enschede gekocht van Stichting Vastgoedbeheer Hoorn.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.