Particuliere belegger koopt complex… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Particuliere belegger koopt complex nabij centrum van Hengelo

Het complex aan de Enschedesestraat 100 – 104 te Hengelo is onlangs gekocht door een particuliere belegger. Het object bestaat uit 8 appartementen, 2 kantoorverdiepingen en 10 achtergelegen garageboxen.

De begane grond en de 1e verdieping van het object bestaan uit kantoorruimte met een totale oppervlakte van ca. 620 m². De begane grond is nog beschikbaar voor de verhuur. Op de 2e en 3e verdieping bevinden zich 8 verhuurde appartementen. Daarnaast zijn op het 1.733 m² grote perceel 10 garageboxen gesitueerd welke tevens zijn verhuurd.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.