Particuliere belegger koopt twee… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Particuliere belegger koopt twee winkelruimtes in Almelo

VERKOCHT | Boers & Lem heeft onlangs de aankoop van twee winkelruimtes met bovenwoningen in Almelo begeleid. De objecten zijn aangekocht door een particuliere belegger.

De objecten zijn gelegen in de binnenstad van Almelo aan de Grotestraat 28 en Kerkstraat 1-7 op een zeer herkenbare plek tegenover de fontein bij Talamini. De kaveloppervlakte bedraagt 674 m².

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.


Ben je op zoek naar een beleggingsmogelijkheid of een winkelruimte? Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met één van onze vastgoedspecialisten op 053-433 55 77 | 0546-74 00 00 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.