Plieger koopt bedrijfsruimte in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Plieger koopt bedrijfsruimte in Enschede van Borghese Real Estate

Plieger heeft een bedrijfscomplex gekocht aan de Spaansland 14 in Enschede. Het complex omvat circa 1.750 m² en is onderverdeeld in circa 810 m² showroom, circa 607 m² werkplaats, circa 135 m² magazijnruimte en ruim 200 m² overige ruimte. Plieger zal de showroom ruimte gebruiken als sanitairshowroom en zal de werkplaats ombouwen naar een express afhaalmagazijn voor installateurs.

Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de A35 en maakt onderdeel uit van de grotere gebiedsontwikkeling Mobiland welke door Borghese is ontwikkeld.

Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal en telt 750 medewerkers. Het hoofdkantoor en het centrale magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper Borghese Real Estate. Plieger is in deze transactie begeleid door Cushman & Wakefield.