Polman Vastgoed breidt portefeuille… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Polman Vastgoed breidt portefeuille uit met 2 kantoorpanden in Enschede

Op de meest gewilde kantorenlocatie, Het Kennispark in Enschede, zijn twee verhuurde kantoorpanden aan de Institutenweg 1 en 15 te Enschede verkocht.

Deze volledig verhuurde kantoorpanden, met een gezamenlijk oppervlakte van circa 2.830 m2, zijn verkocht aan Polman Vastgoed B.V.. De bereikbaarheid van beide gebouwen is uitstekend met eigen vervoer en het NS-station ‘Enschede Kennispark’ is op een paar minuten loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid op beide terreinen.

Polman Vastgoed, opgericht door Pim Polman, is een bekende naam in de commerciële vastgoedmarkt. Met deze twee beleggingspanden breidt het bedrijf haar portefeuille verder uit. Polman Vastgoed is een onafhankelijke vastgoedonderneming die actief is in het ontwikkelen, exploiteren en beheren van hoogwaardige bedrijfscomplexen, distributiecentra en moderne kantoorgebouwen.

Polman Vastgoed streeft naar duidelijkheid en korte lijnen. Hun kennis van de regionale markt is groot en zij zijn bekend met ontwikkelingen op diverse terreinen. Door direct aanspreekpunt voor de klant te zijn, kunnen er op korte termijn besluiten genomen worden. Dat is voor beide partijen tijdbesparend en daarmee ook vaak kostenbesparend.

Boers & Lem heeft de verkoop van beide beleggingspanden namens de verkoper mogen begeleiden.

Ben je op zoek naar een beleggingspand? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies op 053-433 55 77 / info@boersenlem.nl of bekijk het aanbod op onze website.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.