Prijsmepper opent nieuwe winkel in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Prijsmepper opent nieuwe winkel in Almelo

VERHUURD | Op 24 augustus opent de Prijsmepper een nieuwe vestiging aan de Hagenborgh 3 in Almelo. De winkel heeft een oppervlakte van bijna 1.200 m2! Een mooie aanwinst op retail gebied en bijzonder in deze tijd.

De representatieve winkelruimte, waarin eerder de Action gevestigd was, bevindt zich in de binnenstad van Almelo. Dichtbij het Theaterhotel en op loopafstand van het kernwinkelgebied. De winkelruimte is gelegen op de begane grond van complex ‘De Hagenborgh’. Bezoekers kunnen parkeren in de openbare parkeergarage in het complex. 

Prijsmepper is een klantvriendelijke actieoutlet. Het assortiment is zeer gevarieerd en wordt samengesteld uit de restvoorraden van Kruidvat en Trekpleister. Hierdoor heeft Prijsmepper een divers assortiment tegen lage prijzen. De winkels van Prijsmepper zijn verspreid over heel Nederland. 

Wij wensen Prijsmepper veel succes met de nieuwe vestiging in Almelo!

Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder Voskamp Vastgoed mogen begeleiden. 

Ben je op zoek naar een winkelruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.