Provada 2024: Een geslaagd event! | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Provada 2024: Een geslaagd event!

We kijken terug op een succesvolle PROVADA 2024! Gedurende het event hebben we nieuwe relaties gelegd en oude bekenden ontmoet. Volle, maar gezellige dagen voor onze collega's.

In de RAI Amsterdam vond 11, 12 en 13 juni 2024 de grootste vastgoedbeurs van Nederland plaats: PROVADA. Onze collega's Bart, Barry, Masha, Sjoerd, Amber, Dennis en Jeroen waren daar deze week te vinden. De PROVADA staat bekend als dé ontmoetingsplek voor Nederlandse vastgoedprofessionals. 

Nieuwe relaties en oude bekenden ontmoeten, inspirerende presentaties bijwonen, interessante gesprekken voeren, en genieten van gezellige borrels en diners. Kortom, een succesvolle PROVADA voor het Boers & Lem team!

Advies & informatie

Vragen over vastgoed? Bij Boers & Lem helpen we je graag. Neem gerust contact op met onze makelaardij- of taxatieafdeling voor passend advies!

T: 053-433 55 77
E: info@boersenlem.nl