Qinn Womenswear opent outlet aan… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Qinn Womenswear opent outlet aan Grotestraat 64 in Almelo

VERHUURD | De modezaak Qinn Womenswear heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 275 m2 winkelruimte aan de Grotestraat 64 in Almelo.

Per 23 juni heeft Qinn Womenswear de deuren geopend in het centrum van Almelo, in de voormalige winkel van Vila. De winkelruimte ligt op een fantastische locatie aan het drukste gedeelte van de Grotestraat.

Mode voor regio Twente
Qinn Womenswear is een damesmodezaak met filialen in Goor, Lochem, Hengelo, Borne, Enschede en Haaksbergen en voegt daar nu een outlet in Almelo aan toe.

De modewinkels presenteren een met zorg samengestelde collectie van bekende merken voor modebewuste dames.

Wij wensen het team van Qinn Womenswear veel succes met de nieuwe winkel in Almelo!

Boers & Lem bedrijfsmakelaars Almelo heeft de verhuur van deze winkelruimte namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie & advies
Ben je ook op zoek naar winkelruimte in Almelo of omstreken? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met ons kantoor in Almelo: 0546-74 00 00 of masha@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.