Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

ReintenInfra B.V. bouwt nieuw bedrijfspand in Borne

Op een locatie van ca. 4 hectare aan de Azelosestraat 113-117 in Borne bouwt ReintenInfra een nieuw bedrijfspand ten behoeve van diverse werkmaatschappijen.

Reinteninfra

In Borne is momenteel op deze locatie, gelegen nabij de A1/A35, het reststoffencentrum van Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek gevestigd. Naast TWW, Negam en Dusseldorp ISM zal ook de werkplaats van Twente Materieel hier worden gevestigd. 

Het bijzondere van het ontwerp, dat past in de mooie Twentse omgeving, is dat er voornamelijk gebouwd wordt met bestaande en gebruikte materialen. De dakpannen komen bijvoorbeeld van het gemeentehuis in Weerselo en de stalen constructie en kanaalplaatvloeren uit de sloop van een tijdelijke uitbouw van het Erasmus Medisch Centrum. Tevens zal installatietechnisch gebruik worden gemaakt van innovatieve technieken.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.