ReintenInfra B.V. bouwt nieuw… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

ReintenInfra B.V. bouwt nieuw bedrijfspand in Borne

Op een locatie van ca. 4 hectare aan de Azelosestraat 113-117 in Borne bouwt ReintenInfra een nieuw bedrijfspand met oude materialen ten behoeve van diverse werkmaatschappijen.

In Borne is momenteel op deze locatie, gelegen nabij de A1/A35, het reststoffencentrum van Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek gevestigd. Er komt een nieuw kantoor en een nieuwe werkplaats, waar naast TWW, Negam en Dusseldorp ISM ook de werkplaats van Twente Materieel zal worden gevestigd. Naar verwachting zal in december 2020 de bouw afgerond zijn. 

Het ontwerp past in de mooie Twentse omgeving. Het bijzondere is dat 60 tot 80% voornamelijk gebouwd wordt met bestaande en gebruikte materialen die het bedrijf uit zelf gesloopte panden haalt. De dakpannen komen bijvoorbeeld van het voormalig gemeentehuis in Weerselo en de stalen constructie en betonplaten komen uit de sloop van een tijdelijke bijbouw van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Installatietechnisch worden innovatieve technieken ingezet en zal het een duurzaam en gasloos kantoorgebouw worden met zonnepanelen en een bassin onder de grond dat warmte gaat genereren. 

Benieuwd wat de status van de bouw is? Volg hier live de ontwikkelingen van de bouw.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.