Woningstichting verhuist naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Woningstichting verhuist naar kantoor aan Twentelaan in Almelo

VERHUURD | Het kantoorpand aan de Twentelaan 5 in Almelo is verhuurd aan woningstichting Sint Joseph. Begin volgend jaar gaat de stichting alle afdelingen van de corporatie samenvoegen op de nieuwe locatie.

Het kantoorpand bestaat uit vijf bouwlagen met een oppervlakte van circa 1.975 m2 en zeventig parkeerplaatsen. Het pand ligt op een zichtlocatie op de hoek Henriëtte Holstlaan / Twentelaan en was voorheen in gebruik door Eshuis Accountants. 

Bedrijvenpark Twentepoort is de belangrijkste kantoorlocatie van Almelo en is goed bereikbaar vanaf de naastgelegen A35.

Sint Joseph is een middelgrote woningstichting. Zij zijn nu nog gevestigd aan de Heetveldsweg in Almelo en opgericht in 1919. Om het huidige pand aan de actuele Arbo-voorschriften aan te passen is een grote investering nodig. De corporatie wil liever investeren in woningen dan in hun eigen onderkomen. Qua kosten is verhuizen dus een betere oplossing. Bijkomend voordeel is dat alle afdelingen in het nieuwe pand onder één dak komen. Op dit moment is de stichting over twee panden verdeeld. 

Het werkgebied van de corporatie ligt grotendeels in de gemeente Almelo, maar ze zijn ook op beperkte schaal actief in de gemeente Dinkelland. In totaal hebben zij ruim 5.000 woningen in beheer. Daarnaast verhuren ze garages, parkeerplaatsen, kantoorpanden en winkelruimten.

Aan de dienstverlening van Sint Joseph verandert niets. Vanaf begin volgend jaar kunnen huurders op de nieuwe locatie aan de Twentelaan terecht voor al hun vragen, gesprekken, sleutelinlevering en meer. Er is voldoende ruimte om te parkeren en het nieuwe kantoor is met de auto en met de fiets goed bereikbaar.

Wij wensen alle afdelingen van Sint Joseph een goede verhuizing en veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie en advies
Op zoek naar een kantoorruimte of wil je een kantoorpand verkopen of verhuren? Wij helpen je graag! Neem voor meer informatie of advies contact op met onze vastgoedspecialisten: 053-433 55 77 | 0546-74 00 00 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Bron: Sint Joseph

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.