Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Ook dit jaar vindt Sinterklaas een onderkomen via Boers & Lem

Deze maand kregen we bij Boers & Lem een bijzonder maar erg leuk verzoek. Voor de komende periode zocht Sinterklaas nog een huis in Almelo, zodat de kinderen in Almelo ook de Sint kunnen bezoeken om hun verlanglijstje af te geven of om pepernoten te eten.

Voor zo’n unieke zoekopdracht draaien wij bij Boers & Lem onze hand niet om en we hebben dan ook een mooi onderkomen gevonden voor Sinterklaas en zijn Pieten. Daar kunnen ze bijkomen als hij en zijn Pieten alle schoentjes in Almelo hebben gevuld.

Wil je Sinterklaas graag bezoeken in Almelo, dan ben je van harte welkom in het Huis van Sinterklaas aan de Grotestraat 60! 

Sinterklaas stelt zijn huis in Almelo voor alle kinderen open op de volgende dagen:

  • Zaterdag 23 november van 12 uur - 17 uur
  • Zondag 24 november van 13 uur - 16 uur
  • Woensdag 27 november van 14 uur - 16 uur
  • Zaterdag 30 november van 12 uur - 17 uur
  • Zondag 1 december van 13 uur - 16 uur

Boers & Lem bracht deze transactie voor Sinterklaas tot stand. 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.