Het Eskerplein in Almelo is een… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Het Eskerplein in Almelo is een mooie onderneming rijker

Vorige week heeft een nieuwe vestiging van Spare Rib Express haar deuren geopend aan de Ootmarsumsestraat 278 in Almelo. Deze winkelruimte met een oppervlakte van circa 105 m2 is langjarig verhuurd.

Spare Rib Express NL is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule in vlees- en visgerechten die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Het concept bleek al snel uitermate geschikt voor franchisenemers. 

De franchisenemer van Spare Rib Express Almelo heeft ook al vestigingen in Veendam, Emmen en Hoogeveen.

Wij wensen het team van Spare Rib Express Almelo veel succes!

Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden. 

Ben je op zoek naar een winkelruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.