Sqills blijft doorgroeien en gaat… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Sqills blijft doorgroeien en gaat verhuizen!

Vanaf 1 februari 2019 huurt Sqills het volledige kantoorpand aan het Pantheon 18-22 in Enschede. Het pand op het Kennispark Twente heeft een oppervlakte van circa 2.360 m² en ruim 50 parkeerplaatsen.

Sqills is wereldwijd een innovatieve en toonaangevende software ontwikkelaar van verkoop-, reserverings- en distributiesoftware voor openbaar vervoersbedrijven, met vestigingen in Enschede, Amersfoort, Haarlem en Istanbul (Turkije). Met hun hoogwaardige software-oplossingen kunnen openbaar vervoersbedrijven hun kosten verlagen, omzet verhogen en klanttevredenheid verbeteren.

Momenteel zijn er circa 85 medewerkers werkzaam in de vestiging Enschede. Door de verhuizing kan Sqills haar groeiambities in Enschede gaan waarmaken.

Boers&Lem bracht deze transactie namens Sqills tot stand. De verhuurder is Renpart Vastgoed.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.