Voormalig kantoorpand ‘De… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Voormalig kantoorpand ‘De Stadspoort’ in Enschede verkocht

VERKOCHT | Afgelopen zomer is het voormalige kantoorpand ‘De Stadspoort’ aan het Stationsplein/Piet Heinstraat 7-21 in Enschede verkocht aan Veldboom Vastgoed B.V..

beleggen enschede

Het object heeft vier verdiepingen en beschikt over vijf commerciële ruimtes met een oppervlakte van circa 950 m2. Op de bovenliggende etages zijn veertig appartementen ontwikkeld. Onder het pand ligt een parkeerkelder waar ruimte is voor 48 voertuigen.

Het pand ligt op een unieke, centrale locatie in Enschede. Direct naast het NS- en busstation en op loopafstand van de binnenstad van Enschede.

Veldboom Vastgoed B.V. is met de gemeente Enschede in overleg om het pand een metamorfose te geven en uit te breiden met extra woningen op het pand. Dit past in de visie van de gemeente zoals beschreven in het beleidsdocument Centrum Kwadraat. Het Centrumkwadraat ondergaat de komende jaren een flinke facelift. Oude panden worden opgeknapt of maken plaats voor nieuwe architectuur, waardoor een aantrekkelijk woon- en werkgebied ontstaat rondom het NS-station. 

Veldboom Vastgoed is in 2006 opgericht. De kernactiviteiten bestaan uit het aankopen en herontwikkelen van vastgoedlocaties. Het vastgoedbedrijf heeft al veel onroerend goed in Enschede in de portefeuille. 

Boers & Lem heeft deze transactie namens de koper mogen begeleiden.

Informatie of advies
Op zoek naar een beleggingsobject of interesse om een object te verkopen? Wij helpen je graag! Neem voor meer informatie of advies contact op met onze vastgoedspecialisten op 053-433 55 77 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.