Twee beleggingspanden in centrum… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Twee beleggingspanden in centrum Enschede verkocht

Boers & Lem heeft onlangs twee beleggingspanden, beide op een prominente locatie in het centrum van Enschede, verkocht aan een tweetal particuliere beleggers.

Het gaat om de twee panden gelegen aan de Haverstraatpassage 23 en aan De Heurne 23/Noorderhagen 95. Beide zijn onderverdeeld in een winkelruimte met bovenwoning en ook zijn beide panden langdurig verhuurd. 

Boers & Lem Enschede
 heeft deze transacties namens de eigenaar mogen begeleiden.


Wilt u ook uw winkelruimte (ver)kopen of (ver)huren? Bekijk dan het aanbod op onze website of neem contact met ons op via tel. 053 - 433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.