Positieve ontwikkelingen in het… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Positieve ontwikkelingen in het centrum van Enschede en Almelo

Onlangs zijn 2 winkelruimtes in het centrum van Enschede en Almelo langjarig verhuurd. In Almelo opent een nieuwe onderneming in badkamers haar deuren. In Enschede verdubbelt een bekende kledingwinkel haar winkelruimte.

In Enschede verhuist Boteli binnenkort vanwege groei naar een grotere winkelruimte van maar liefst 305 m². Boteli, een kledingwinkel met betaalbare fashion voor alle gelegenheden, is al meer dan 10 jaar een bekende naam aan De Heurne. In de winkel aan De Heurne 8 verdubbelt Boteli haar winkeloppervlakte en kan ze haar assortiment verder uitbreiden.

Daarnaast is er ook positief nieuws over het aanbod in het centrum van Almelo. De recent opgerichte onderneming T&R Badkamers B.V. heeft onlangs haar deuren geopend aan de Boddenstraat 80. Het karakteristieke pand heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 460 m² en biedt onderdak aan het bedrijf van de gebroeders Elfrink. 

T&R Badkamers is een jong en fris bedrijf dat haar klanten aan de perfecte badkamer of het perfecte toilet helpt. Als de klant het wil, kan het bedrijf de volledige aansturing op zich nemen, zodat de klant van ontwerp tot installatie maar één aanspreekpunt heeft. 

Wij wensen Boteli en T&R Badkamers een succesvolle toekomst in Enschede en Almelo!

Boers & Lem Enschede heeft deze transacties namens de verschillende verhuurders mogen begeleiden.

Ben je op zoek naar winkelruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact met ons op via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.